Contact

Via deze pagina komt u met mij in contact. Ik woon in Alkmaar, maar ben via het internet natuurlijk vanuit heel de wereld bereikbaar. Daarom is deze contactpagina er.

Wilt u mij een opdracht gunnen? Neem dan vooral een kijkje op de website van mijn bedrijf, Marcel Plaatsman Teksten.

Tekstschrijven / SEO

In het dagelijks leven werk ik als tekstschrijver en SEO-specialist (zie ook de categorie Tekstschrijver op deze website). Mogelijk kan ik ook voor u wat betekenen, in dat geval zou het natuurlijk wel zo prettig zijn als we met elkaar in contact kwamen. U kunt een mailtje sturen naar marcelplaatsmanteksten@gmail.com, of mij bellen op mijn mobiele nummer, 06-28065754. U kunt natuurlijk ook een berichtje sturen naar dat nummer.

Lezingen en bierproeverijen

Met het geven van lezingen heb ik inmiddels de nodige ervaring. Ik geef lezingen over de volgende onderwerpen:

  • Kerkarchitectuur in Noord-Holland – De kerkarchitectuur in onze provincie heeft een aantal typische karaktertrekken, waardoor we kunnen spreken van een Noord-Hollandse kerkarchitectuur.
  • Dialect in Noord-Holland – Aan de dialecten van Noord-Holland is de geschiedenis van de mensen, het land en de taal af te leiden.
  • Bierproeverij – Bier proeven is interessant en leerzaam. Bij proeverijen richt ik me meestal op een bepaald ingrediënt van bier, om zo tot een interessante vergelijking te komen.

Regelmaat is er niet, daarvoor word ik niet vaak genoeg uitgenodigd. Dat maakt dat mijn lezingen geen standaardverhaaltjes zijn. Ik zal mijn verhaal altijd aanpassen aan mijn publiek en durf te improviseren. Wilt u mij inhuren voor een lezing? Neem contact op via marcelplaatsmanteksten@gmail.com.

Wat hier staat, is van Marcel Plaatsman - van mij dus. Ik heb het geschreven, anders stond 't hier niet.